17 januari 2022

Bookmakers

2 min read
bookmakers

Om te wedden op voetbal of andere sporten als basketbal, darten of tennis heb je een bookmaker nodig. Bookmakers hebben een online platform waar jij gemakkelijk een weddenschap kan plaatsen tegen een bepaalde quotering. De quotering wordt bepaald door de bookmaker. Sinds kort is er door een verandering in de wet veel meer aanbod van bookmakers, je krijgt online en op de televisie constant reclames te zien, maar wat is nou de beste bookmaker van Nederland?

Wat is de beste bookmaker van Nederland?

Gelukkig hoef je niet zelf alle bookmakers langs te gaan, Voetbal247, een online platform die het publiek voorziet van voetbal nieuws over de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Eerste, Tweede en Derde Divisie heeft onderzocht wat de beste bookmakers zijn en waarom. In het artikel kan je lezen welke bookmaker het beste was, maar op basis waarvan werd dat bepaald?

bookmakers

Beoordelingscriteria bookmaker

Bij het bepalen van de beste bookmaker letten Voetbal247 is er gekeken naar de volgende punten: de aanwezigheid van welkomstbonussen en wanneer die aanwezig was, hoe hoog was die? Welk online platform had de hoogste quotering? Niet onbelangrijk als je je winst wil maximaliseren. Ook werd er gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, het totale aanbod, of het   veilig was, niet onbelangrijk als je je geld erop zet. Tot slot werd er gekeken of het ook mogelijk was mobiel in te zetten op sportwedstrijden.

Ook wordt er besproken op welk manier je geld kunt zetten op je account. Kan dat dat via iDeal of heb je een creditcard nodig? Daarnaast wordt er ook gekeken per sport welke bookmaker het meest geschikt is. Voor voetbal, Formule 1, Tour de France en Darts is onderscheidt gemaakt welk online platform het beste is per sport. Het is belangrijk om vooraf goed onderzoek te doen naar een bookmaker die past bij waarop je wilt gaan inzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *