17 januari 2022

Dirk van Duijvenbode aubergine, de professionele Nederlandse darter

2 min read

In de dartswereld heb je niet alleen maar heel veel verschillende soorten spullen, maar ook veel verschillende darters. In Nederland heb je veel darters die het leuk vinden als hobby, wat natuurlijk heel leuk is om als hobby te doen. Maar als je darten wat serieuzer neemt en veel gaat oefenen, kan je een professionele darter worden. Zo speel je dan ook wedstrijden tegen andere professionele darters. Een professionele Nederlandse darter is Dirk van Duijvenbode, hij is al sinds 2011 een professionele darter die veel wedstrijden gespeeld heeft. Dirk van Duijvenbode aubergine, hij krijgt veel bijnamen rondom het woord aubergine. Dit komt doordat hij naast het zijn van een professionele darter, ook een andere baan heeft. Hij namelijk een administratief medewerker bij een auberginekwekerij. Veel mensen geven hem daarom bijnamen, bijnamen zoals Aubergines. Deze bijnamen vindt hij zelf ook erg leuk, hij reflecteert deze namen ook op zijn spullen die hij verkoopt. Maar welke spullen? En wie vertegenwoordigt hij tijdens zijn dart carrière?

Dirk van Duijvenbode aubergine

Een sponsor?

Dirk van Duijvenbode, of te wel Dirk van Duijvenbode aubergine is dus een professionele darter uit Nederland. Hij heeft aan veel verschillende wedstrijden en competities meegedaan, en won daarbij ook veel prijzen. Hij heeft met het wk-darts meegedaan en is daarbij tot de kwart finale gekomen. Als je meedoet met bepaalde competities krijg je hier ook prijzengeld voor, hij heeft honderdduizenden euro’s verdient met het darten. Dirk komt uit voor de PDC, dit is een onderdeel van de Volkswagen auto’s. Dit is dan ook Dirk van Duijvenbode aubergine zijn sponsor. Hij komt sinds 2011 uit voor dit bedrijf en nog steeds vertegenwoordigd hij Volkswagen tijdens de wedstrijden. 

Eigen spullen

Dirk van Duijvenbode aubergine werkt dus in een auberginekwekerij, hij wilt deze baan ook ten aller tijden niet opgeven verteld hij. Ook al is hij professioneel darter wilt hij die baan niet opgeven, gewoon omdat hij het erg leuk vind om er bij te doen. Naast dat hij darter is heeft hij ook zijn eigen producten uitgebracht. Zo heeft hij zijn eigen pijlen ontworpen met zijn eigen foto en logo erop en allerlei accessoires die horen bij het darten. De pijlen heeft hij zelf ontworpen en gemaakt hoe hij zijn pijlen fijn vind. Naast dartpijlen heeft hij ook andere spullen die hij verkoopt. Zo heeft hij ook dartflights met een aubergine plaatje erop, omdat mensen hem zulke bijnamen geven. Hij wordt vaak aubergines genoemd daarom heeft hij zulke dingen uitgebracht. Naast dartbenodigdheden heeft hij ook verschillende t-shirts uitgebracht. Veel websites verkopen de spullen die dirk ontworpen en bedacht heeft, als je fan van hem bent is het natuurlijk super leuk om spullen van hem te hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *