fitness in Deventer

Tijd om extra kilootjes te verliezen

Door heel wat thuis te zitten ,heb ik gemerkt dat ik enkele kilo’s ben aangekomen. Hier wilde ik graag vanaf geraken, maar ik merkte dat ik dit niet alleen kon, of dit kon ik toch niet volhouden. Daarom wilde ik op zoek gaan naar wat ondersteuning. Ik kwam uit bij mijn zoektocht bij deze fitness, maar was toch nog wel wat bang, want hoe zouden zij reageren op mij? Ik had helemaal geen conditie en had echt wel wat kilo’s te veel. Toch besloot ik me in te schrijven, aangezien ik anders helemaal niet zou vermageren, waardoor het alleen maar erger zou en kon worden.

fitness in Deventer

Mijn ervaring met deze fitness

Hoe was mijn ervaring dan met deze fitness? Eigenlijk kan ik zeer kort zijn: ik ben blij dat ik deze beslissing heb genomen. Ik was in het begin zeer bang voor beoordelingen door anderen, maar dit was helemaal niet het geval. De groep viel zeer goed mee en herkende ook mijn angsten. Hierdoor konden ze me ook snel op mijn gemak stellen. Bovendien zijn zij ook een echte stimulator wanneer het soms wat moeilijker gaat of wanneer ik niet meer de kracht zou vinden om door te doen. Ik merk dat ik ook geen enkele les gemist heb. Enerzijds omdat de groep zo fijn is om in te sporten, anderzijds is er ergens ook een sociale druk die ik voel om toch aanwezig te zijn. Dit is enorm helpend voor mij. Ik ben intussen ook 4 kg afgevallen, wat toch ook al zeer mooi is. Samengevat, ik ben zeer blij dat ik voor deze fitness in Deventer heb gekozen en vind het een echte aanrader voor iedereen die wil werken aan zijn of haar conditie of wie gewoon wat gewicht wil verliezen!

fitness in Deventer