goede vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Wilt u online personal training van mij? of wilt u snel fit worden, wacht dan absoluut niet langer met wachten. er is namelijk niks mooiers dan een unieke body en de mentale rust te hebben. Wij bieden hoge kwaliteit vitaliteitsprogramma’s voor  bedrijven wat ideaal is! voor jullie. wij bieden natuurlijk ook 1 op 1 training aan online voor personeel en het aangepaste management. Iboya bied het aan op het gebied van 3 pilaren namelijk:

  • Effectief bewegen
  • Pure voeding
  • Mentale rust om uw medewerkers het best te laten presteren.

We bieden ook hoge kwaliteit workshops aan en dat is voor alle doelstellingen & doelgroepen. Wij geven workshops op het gebied van eten vitaliteit, gezonde lijf en de leden en dit vinden de mensen super informatief en daarom zetten wij dit ook door! Wij hopen dat de mensen dit gaan interesseren en dat ze dit ook echt gaan doen wij vinden het fantastisch als jij je hiervoor inschrijft.

Iboya Training

De 1 op 1 trainingen zijn ook heel professioneel en doen ook allemaal leuke oefeningen die goed bij hun passen en goed werken we kunnen ook als je wilt het over de voeding hebben tijdens de les dan probeer ik je zoveel mogelijk te helpen daarmee. De rust die wij gebruiken bij de lessen nemen wij heel serieus dit is namelijk heel belangrijk voor je oefening dat is hetzelfde als je tijd nemen voor een oefening dat is heel belangrijk voor de mensen / klanten ook als wij te snel gaan geef het aan wij vinden dit namelijk helemaal niet erg wij kunnen namelijk ook van jou leren

Aangepaste trainingen

Wij bieden ook aangepaste trainingen aan voor al onze klanten als jullie aangeven wat jullie als aanpassingen willen hebben, focussen wij ons daar vooral op, en pakken wij dat aan. 

Dus twijfel vooral niet als je een bijwerking hebt om met ons contact op te nemen. wij zijn hier ook gespecialiseerd in namelijk, en wij nemen dit heel serieus voor onze klanten en hopen hen hier ook misschien weer bovenop te helpen.