17 januari 2022

Kies ook voor personal training in Arnhem

2 min read
fitness

Omdat ik wat vastliep op de vorige sportschool met mijn trainingen, ben ik eens op zoek gegaan naar personal training in Arnhem. Al snel ontdekte ik dat er een sportschool dicht bij mijn huis was en daarom ben ik overgestapt. Omdat ik meer conditie en kracht wil is een personal trainer natuurlijk de beste optie. En het was ook wel eens leuk om een frisse start bij een andere sportschool te maken. Al snel was er een trainingsschema opgesteld en hier ben ik vol enthousiasme mee aan de gang gegaan. Ik heb telkens weer een voldaan gevoel na het sporten en dat had ik eerder eens stuk minder. Hierdoor heb ik mijn drive gevonden en kan ik ook mijn grenzen gaan verleggen. Dat maakt voor mij het trainen echt een stuk leuker dan ik ooit heb gevonden. Met mijn ervaring wil ik graag de lezer van dit blog inspireren en nieuwsgierig maken.

personal training Arnhem

Een goede personal training in Arnhem

Wat ik ook zo prettig vind aan deze sportschool is dat je hier naast een goede training ook nog eens voedingsadvies krijgt. Hierdoor kun je dus nog meer uit je hele patroon halen. Ik voel mij van binnen en buiten steeds beter en dat is nu net waar ik voor wilde gaan. Een goede vriend van mij is inmiddels ook gestart en ook hij is zeer tevreden. Dit bracht mij op het idee om deze aanrader achter te laten op deze blog. 

Je kunt alle informatie vinden op de website van ptarnhem.nl en neem meteen eens die moeite voor een intake. Dan zal je snel merken waarom wij zo enthousiast zijn. Bij deze wens ik je veel plezier en succes met jouw doel! Zelf vraag ik mij af, waarom ben ik hier niet eerder begonnen met trainen. 

sportief