9 december 2021

Mijn personal training Tilburg

1 min read

Dankzij de personal training Tilburg is mijn manier van trainen compleet veranderd. Ik zag meteen verschil.

Constante coaching

Een jaar geleden was ik begonnen met sporten met als intentie afvallen. Ik woog 120 kilo en wou graag rond de 80 zijn. Paar maanden ben ik via bekende bij deze personal training Tilburg gekomen, en ben ik sindsdien aan het sporten met een personal trainer. Het verschil was enorm. Voordat ik de personal trainer had, voerde ikzelf bijna alle oefeningen verkeerd uit. Verkeerde postuur, te snelle bewegingen, te veel gewicht. Sinds de personal trainer mij helpt, ben ik in 3 maanden 20 kilo afgevallen. Hij helpt mij met mijn oefeningen waardoor ik ze efficiënter en beter kan doen.

Training Tilburg aangeraden

Personal Training Tilburg  heeft mijn leven veranderd. Sporten vind ik nu extreem leuk en vind de resultaten echt fijn om te zien. Het is een echte aanrader voor ieder die goed wilt kunnen sporten en efficiënt resultaten wilt zien. De sfeer is relaxerend maar ook motiverend. Je krijgt vanzelf zin om te sporten als je daar bent. Het personeel is extreem vriendelijk en helpen je met alles. Door alle motivatie en oefeningen die ik meekreeg ging mij proces snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *