17 januari 2022

Personal trainer Amsterdam behaal je doelen

2 min read

Als je gaat sporten maar je weet niet goed waar je moet beginnen dan kan je dat beter onder professionele begeleiding doen. Als je zelf niet weet waar je aan begint dan kan je vooral veel beschadigen in je lichaam. Daarom kan je kiezen voor een Personal trainer Amsterdam . Dit is iemand die jou kan helpen met het behalen en zetten van je doelen, hoe je alles moet gebruiken maar ook hoe je een trainingsschema kan volgen. 

personal trainer Amsterdam

Uitleg

Als je professionele begeleiding hebt zal je zien dat je sneller weet wat je aan het doen hebt, je hebt hierbij de juiste uitleg waardoor je ook sneller aan de gang zou kunnen gaan. Als je gaat sporten moet je een paar dingen in je achterhoofd houden. Je kan niet alles in één keer behalen, doelen stellen met professionele begeleiding kan soms nog even duren. Dit komt omdat je lichaam niet gewend is om te sporten, de druk die je op je lichaam uitoefent kan voor spierpijn zorgen. Dit komt omdat je met een personal trainer Amsterdam alles uit je lichaam haalt wat er in zit. Daarnaast is je lichaam dit niet gewend, je oefent met gewichten en dat kan voor druk zorgen. Stap voor stap behaal je je doelen en zal je zien dat je al snel veel meer kan. 

Voordelen

De voordelen van een personal trainer Amsterdam is dat je begeleiding krijgt, heb je vragen? Dan kan je die altijd stellen. Doelen stellen is belangrijk zo weet je waar je het voor doet en wat dus je motivatie is. Je kan je doelen stellen met de smart methode, dit is een methode die niet alleen in de sport wordt gebruikt maar ook tijdens werk of juist op school. Overal stel je vaak doelen. 

SMART

Smart betekent Specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden. Je kan dus niet van jezelf verwachten dat je in een keer honderd kilo kan drukken met je benen. Dit is niet realistisch, als je dit doel aan het einde van een jaar stelt dan kan dit wel realistisch zijn. Doordat je professionele begeleiding hebt weet je zeker dat je het goed doet, je kan je spieren enorm kapot maken op het moment dat je niet weet wat je aan het doen bent. Personal trainer Amsterdam kan een specifiek schema voor je opstellen om jouw doelen gemakkelijk te behalen, ook kan je snel vragen stellen die jou verder kunnen helpen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *