17 januari 2022

Personal trainer Etten-Leur

1 min read
personal trainer Etten-Leur

Sporten is heel goed om te doen. Als je een aantal keer per week sport zorg je ervoor dat je beter in je vel zit en je fysiek ook beter wordt. Je zorgt voor een betere hand-oog coördinatie. Ook zorg je voor meer kracht en een betere conditie. Dit zorgt er ook voor dat je je de hele dag beter kan concentreren en zo dus meer werk gedaan krijgt. Een personal trainer Etten-Leur kan ervoor zorgen dat je dit allemaal bereikt alleen dan veilig. Als je zelf in een sportschool stapt en begin met sporten kan er veel fout gaan. Ten eerste kun je heel snel een blessure oplopen. Als deze ernstig is kun je er zo een aantal maanden uitliggen.

personal trainer Etten-Leur

Build to last

Mensen die bij Breda Strength & Conditioning sporten zijn beesten. Jij kunt dit ook worden. Build to last betekent dat jij goed beweegt, erg belastbaar bent, weinig kans op blessures hebt, niet bang zijn om hard te werken, mentaal en fysiek sterk bent en dit de rest van je leven kunt doen. Veel mensen met passie zijn build to last. Dit kun jij ook worden met de hulp van deze personal trainer Etten-Leur.

Voeding

Naast het sporten is voeding een ding dat vaak over het hoofd gezien wordt. Voeding is heel belangrijk voor het halen van goede prestaties. Voeding is de basis van je lichaam. Als je niet de juiste stoffen binnen krijgt ga je nooit resultaat halen. Voeding telt voor 80% mee voor je prestaties.