Persoonlijke Trainingstips

Al jaren probeer je kilo’s kwijt te raken, maar na elke afvalpoging ben je zwaarder dan toen je begon. Herhaaldelijk neem je je voor om vanaf morgen écht gezonder te gaan eten. Je wilt graag gezonder leven, maar krijgt het niet gecombineerd met je volle agenda.

Komt dit je bekend voor? Een personal trainer van Reset kan jouw stok achter de deur zijn. Wij begeleiden je eerlijk, doelgericht en betrokken bij het behalen van je persoonlijke doelen, het creëren van nieuwe gewoontes en het realiseren van een gezonde levensstijl.

Personal training is enorm populair. Veel sporters, van beginnend tot vergevorderd, zien personal training als dé manier om hun fysieke en sportieve doelen (sneller) te bereiken.

Bij Reset Health & Performance focussen we op training en voeding, en helpen we je bepaalde gewoontes eigen te maken die je de rest van je leven helpen bij een gezonde levensstijl.

Verandering heeft tijd nodig; door de begeleiding van een coach van Reset wordt deze verandering een stuk makkelijker en leuker.

Op zoek naar een personal trainer Utrecht? Neem contact met ons op en we plannen een vrijblijvende afspraak in. Als je je lichaamscompositie wilt veranderen, praten we met name over het verliezen van vet en een toename in spiermassa. Dat is een uitdaging, vooral als je geen idee hebt waar je moet beginnen.

Naast voeding en training zijn er nog andere factoren die invloed hebben op je gezondheid, zoals stress en nachtrust. Door dit in kaart te brengen en aan te passen waar nodig krijg je sneller en betere resultaten.

Wij leren je hoe je gestructureerd en gezond je fysieke en sportieve doelen kunt bereiken en te behouden voor de lange termijn. Je krijgt toegang tot ons handboek voor training, voeding & levensstijl. We brengen je in contact met de Reset community en begeleiden je ook buiten de personal training sessies om.

Bij Reset leer je tijdens je traject over training, voeding en het verbeteren van je levensstijl. Kennis waar je ook na je traject nog veel aan zult hebben. Zo kun je écht stappen maken in het verbeteren van je gezondheid, voor de rest van je leven.