9 december 2021

Pilates Amsterdam

1 min read
Pilates in Amsterdam

Wanneer je een kantoorbaan hebt, of gewoon vaak zit, zal je snel aan je eigen lichaam merken dat deze niet echt in goede conditie is. Echt gaan sporten is vaak een ding waar veel mensen geen zin in hebben. Om te zwoegen in een sportschool met diverse apparaten is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het een idee om deel te nemen aan pilates in Amsterdam. Er wordt ook vaak gezegd dat deze manier van sporten een inspannende ontspanningsles is. Je leert namelijk om met jouw lichaam en geest te werken. Hier wordt dan gelet op je houding, coördinatie en ademhaling.

Pilates in Amsterdam

Maak kennis met pilates in Amsterdam

Bij K/C Move is het mogelijk om je in te schrijven voor de lessen. Je kan hier een keuze maken uit groepslessen, maar ook bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een personal trainer. Online kan je zelf de dag en het tijdstip aanklikken wanneer jij kan komen trainen. Voordeel hiervan is dat je zelf een moment kan uitkiezen die het beste in jouw werkschema past. De meeste lessen worden op een mat gegeven. Je moet hier zelf op plaats nemen en van hieruit krijg je diverse oefeningen om uit te voeren.

Pilates in Amsterdam

De aandacht in deze lessen gaan voornamelijk uit naar het bovenlichaam. Je traint hiermee de spieren van je buik, de bekkenbodem, maar ook de spieren in de rug kan je hiermee versterken. Neem deel aan deze lessen en ervaar de werking op het lichaam.