17 januari 2022

Voeding die jouw tennisprestaties verbetert

2 min read
herbalife producten

Wil je betere scores op de tennisbaan en jouw tennisbuddy eindelijk eens de hoeken van het veld laten zien? Jouw prestaties worden niet alleen beter door training, maar ook voeding speelt een zeer belangrijke rol. Wil jij de volgende keer de match winnen? Lees dan gauw verder hoe je jouw tennisprestaties kunt verbeteren door de juiste voeding.

herbalife producten

Wat juist niet eten

Voordat we ons focussen op wat je juist wel moet eten, is het ook belangrijk om te weten welke voedingsbronnen en producten je beter achter wegen kunt laten. Ga een stuk fitter het veld op door alcohol te vermijden en een hoge suikerinname te verminderen. Alcohol heeft een negatief effect op jouw hormonen en daardoor kan moeheid ontstaan. Jouw lichaam heeft moeite om zichzelf snel te herstellen en dit is funest tijdens het sporten. Heb je binnenkort een belangrijke tenniswedstrijd? Zorg er dan voor dat je het glas laat staan.

Eiwitten

Koolhydraten zijn nodig om snel energie af te geven tijdens het sporten, maar de echte kracht krijg je natuurlijk door voldoende eiwitten. Deze zorgen voor een vol gevoel en geven energie langzamer af. Zo heb je de hele match energie. Eiwitten zijn ook belangrijk voor na het sporten. Dit zijn namelijk bouwstenen voor jouw spiermassa. Eet voldoende eiwitten na het sporten om spierpijn te voorkomen.

Dat beetje extra

Wanneer je vaak en intensief sport, is het belangrijk om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit lukt niet altijd alleen door te eten, maar vaak komen voedingssupplementen hieraan te pas. Deze supplementen kunnen jouw voedingspatroon verrijken en ervoor zorgen dat je alle belangrijke vitamines en mineralen binnenkrijgt. Wil je ook jouw eiwitinname verhogen, maar ben je geen fan van bakken met yoghurt of iedere avond kip? Neem dan een eiwitshake voor een snelle inname van veel eiwitten. Wil je dit op natuurlijke wijze doen? Maak dan gebruik van Herbalife producten. Herbalife producten zijn plantaardig en zorgen voor een flinke boost voor jouw tenniswedstrijd.

Verhoog jouw tennisprestaties dankzij een beter voedingspatroon en het vermijden van te veel suiker en alcohol. Vul jouw eetpatroon eventueel aan met supplementen en shakes voor een ultieme start van jouw tenniswedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *