17 januari 2022

Wat lasergamen tot een succes maakt!

3 min read
lasergame Nederland

Lasergamen is natuurlijk superleuk om te doen op een verjaardagsfeestje, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Daarbij kan je zelf veel organiseren, zoals de locatie, tijdsduur en zelfs het soort spel. Om de juiste keuzes te maken en het tot een succes te laten leiden, vertellen wij jou hier meer over!

Onbeperkt lasergamen

Als je een lasergame huurt kan je op iedere locatie lasergamen. Ook kan je zelf bepalen hoelang een ronde duurt en hoelaat je het wilt spelen. Dit zijn natuurlijk vele voordelen van het huren van een lasergameset. Je moet wel iets meer regelen dan dat je het op locatie huurt, maar je kan ook zelf meer beslissen en het zo leuk maken als je maar wilt. Zo kan je zelfs onbeperkt lasergamen. Je huurt een lasergame in Nederland en vervolgens stel je een bepaalde tijdsduur in. Ook kan je kiezen om het ‘s middags en ‘s avonds te spelen en zelfs met verschillende groepen. Zo kan je het met kinderen, maar ook met volwassenen spelen. Als het donker is zal er meer spanning in het spel zitten, omdat je elkaar minder goed ziet en dus niet weet wanneer je geraakt wordt. Ook is het handig als je buiten wilt lasergamen en het tussendoor even regent, want dan kan je later alsnog verder. Daarnaast kan je kiezen om de lasergame voor meerdere dagen te huren. Je betaalt dan wel iets meer, maar je kan het dan wel gemakkelijker met meerdere mensen spelen. Stel dat er meerdere klassen op een school zijn die het willen spelen, dan is dit zeer handig. Als de laserguns leeg zijn, kan je ze ook weer opladen. Op deze manier kan je dus onbeperkt lasergamen waar en wanneer je maar wilt.

Soorten teamspellen

Wil je meer afwisseling of uitdaging in het lasergamen? Voor het lasergamen zijn er verschillende soorten teamspellen. Zo kan je kiezen voor Deathmatch, Capture the Flag en Infected. Bij Deathmatch heb je twee teams, waarbij iedereen goed met elkaar samen moet werken. De teams strijden tegen elkaar en vervolgens probeert het ene team het andere team uit te schakelen in 15 minuten. De punten tellen voor het hele team en het team dat de meeste punten heeft na 15 minuten, heeft gewonnen. Capture the Flag is meer voor competitieve mensen. Je hebt een groep aanvallers en verdedigers, waarbij het verdedigende team ergens een object (het target) neerlegt. Vervolgens proberen de aanvallers deze af te pakken en wanneer ze geraakt worden, moeten ze het object laten vallen. Het spel is voorbij als de aanvallers het object teruggebracht hebben naar het startpunt of als de tijd voorbij is. Als laatste heb je het spel Infected, waarbij het team tijdens het lasergamen steeds veranderd. Hierbij begin je met twee teams, één heeft het virus en het andere team niet. Het team met het virus probeert het andere team te infecteren en wanneer iemand geïnfecteerd is moet hij zich bij de spelleider melden. De spelleider tovert hem om tot iemand van een ander team en vervolgens moet hij/zij de rest ook infecteren. Het team met het virus wint als iedereen geïnfecteerd is en als dat niet het geval is wint het andere team.

Waar kan je een lasergame set huren?

Een lasergame Nederland kan je voordelig en onbeperkt huren bij lasergamesethuren.nl. Je kan dus zelf het tijdstip, de locatie en het soort spel regelen. Dit maakt jouw lasergamefeestje een succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *